Transfernieuws

Jans erkent Feyenoord-interesse: 'We willen dat hij bij ons blijft'

Jans erkent Feyenoord-interesse: 'We willen dat hij bij ons blijft'

05-01-2023 15:17 Laatste update: 15:19
1

FC Twente is opnieuw benaderd door Feyenoord voor Ramiz Zerrouki, maar Ron Jans hoopt dat de middenvelder met rust wordt gelaten. De trainer van FC Twente wil zijn ploeg halverwege het seizoen zo intact mogelijk houden.

Jans stelt in gesprek met Tubantia de middenvelder het liefst te behouden. "Hoewel Feyenoord nu boven aanstaat, zijn ze nog niet uit het zicht verdwenen. In de zomer gunnen we Ramiz een mooie transfer, maar nu willen we dat hij blijft", meent de trainer. "Het seizoen duurt nog twintig duels, we willen niet één van onze betere spelers midden in het seizoen verkopen terwijl we nog voor alles in de race zijn."

De trainer geeft aan dat Europees voetbal de doelstelling van het seizoen is en daar is Zerrouki voor nodig. Twente bezet momenteel de vijfde plek in de Eredivisie, maar de achterstand op nummer twee Ajax is slechts drie punten. Het blijft bovenin onvermeend spannend richting de hervatting van de competitie. Feyenoord was de afgelopen zomer ook al geïnteresseerd in de middenvelder, maar destijds hield Twente vast aan de eigen speler.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!