Transfernieuws

'Zoektocht Man United gaat verder: Giroud hoopt op contractverlenging bij Milan'

'Zoektocht Man United gaat verder: Giroud hoopt op contractverlenging bij Milan'

4 januari - 14:39 Laatste update: 16:46

Manchester United kan in de zoektocht naar een nieuwe spits de naam van Olivier Giroud doorstrepen. De Fransman verwacht bij AC Milan te verlengen.

Het is een publiek geheim dat Manchester United naarstig op zoek is naar een nieuwe spits. Er is nog geen vervanger aangetrokken voor de vertrokken Cristiano Ronaldo en Anthony Martial weet nog niet te overtuigen in de punt. Tegelijkertijd komt Marcus Rashford beter tot zijn recht vanaf links. The Times meldt dat The Mancunians in ieder geval niet hoeven aan te kloppen voor Olivier Giroud. De 36-jarige aanvaller verwacht een nieuw contractvoorstel van AC Milan.

Giroud heeft nu nog een contract dat loopt tot de komende zomer, waardoor Erik ten Hag en co. hoopten de Franse aanvaller voor een appel en een ei op te kunnen halen. Giroud geeft de voorkeur aan een langer verblijf in de Serie A.

De spits was deze winter nog een van de uitblinkers bij Frankrijk op het WK. Dit seizoen speelde Giroud twintig competitiewedstrijden voor de Milanezen. Daarin scoorde hij negen goals en gaf hij vijf assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s