Nieuws

Brighton-speler Bissouma gearresteerd in nachtclub op verdenking van aanranding

Brighton-speler Bissouma gearresteerd in nachtclub op verdenking van aanranding

07-10-2021 07:54

Yves Bissouma, centrale middenvelder van , is woensdagnacht gearresteerd door de Engelse politie in een nachtclub. De ploeggenoot van Joël Veltman en Kjell Scherpen is gearresteerd op verdenking van aanranding.

Meerdere Engelse tabloids, waaronder The Sun, pakken uit met het nieuws dat Bissouma is afgevoerd door de politie. Op het moment van de arrestatie was Bissouma samen met een vriend.

De politie van Sussex maakt geen namen bekend, maar meldt wel dat het om iemand van in de twintig gaat. Alles wijst erop dat het om de 25-jarige Brighton-middenvelder gaat. Onderstaande beelden bevestigen de vermoedens al zo goed als. Bissouma was samen met zijn vriend in The Arch, een nachtclub waar veel jongeren te vinden zijn.

Als de verdenking klopt, kan Bissouma een straf van zijn club verwachten. Drie jaar geleden kwam de Malinees over van Lille OSC. Brighton betaalde destijds zeventien miljoen euro voor hem. Deze zomer stond hij op het lijstje van meerdere clubs, maar tot een transfer kwam het niet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!