Transfernieuws

'Ajax-zoektocht naar doelman duurt voort: naam Fenerbahçe-keeper duikt weer op'

'Ajax-zoektocht naar doelman duurt voort: naam Fenerbahçe-keeper duikt weer op'

27-12-2022 13:33
8

Ajax houdt zijn ogen wat betreft doelmannen goed open deze winterse transfermarkt. De Amsterdammers zouden een bod voorbereiden op Altay Bayindir.

Dat melden verschillende Turkse media, waaronder Milliyet. Bayindir staat momenteel nog onder contract bij Fenerbahçe, maar daar beschikt de sluitpost over een aflopend contract. De doelman wordt daarom wederom aan Ajax gelinkt. In september gingen er ook al geruchten rond over de interesse. De Amsterdamse topclub zou in januari zelfs een bod willen gaan uitbrengen.

De doelman kwam dit seizoen tot 27 wedstrijden voor club en land. Daarin kreeg Bayindir 29 tegendoelpunten en hield hij twaalf keer de nul. In totaal kwam de 24-jarige sluitpost al 126 keer in actie voor Fenerbahçe. Daarnaast speelde de keeper al vijf interlands voor Turkije.

Naast Bayindir zou ook Dadid Raya van Brentford in beeld zijn bij Ajax. De Amsterdammers moesten doorschakelen nadat de komst van Gerónimo Rulli onhaalbaar leek. Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg beschikken allebei over een aflopend contract bij Ajax.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!