Nieuws

Lewandowski cryptisch na vraag over Messi: 'Een droom, maar niet aan mij'

Lewandowski cryptisch na vraag over Messi: 'Een droom, maar niet aan mij'

24-12-2022 21:12

Robert Lewandowski heeft een geheimzinnig antwoord gegeven op een vraag over Lionel Messi. De Poolse spits werd gevraagd of hij ooit nog samen zou willen spelen met de Argentijnse spelmaker.

Lewandowski stelt in gesprek met Mundo Deportivo dat het 'niet aan hem is'. "Natuurlijk zien we dat hij nu meer als een 'spelmaker' speelt, misschien maakt hij minder doelpunten en geeft hij meer passes aan zijn teamgenoten, hoewel hij ze blijft maken. In vergelijking met andere tijden is hij nu de voetballer waarvan elke spits zou dromen naast hem te spelen", stelt de spits van FC Barcelona.

De Pool arriveerde de afgelopen zomer bij Barcelona en miste net de kans met Messi samen te spelen, die in 2021 na zestien jaar vertrok bij Barcelona. De Catalaanse club is na een teleurstellend seizoen weer goed bezig en gaat als koploper aan de seizoenshervatting beginnen. "We hebben nog een paar weken om ons voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Ik heb nog twee weken, maar de rest van het seizoen zal erg zwaar worden." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!