Nieuws

Lloris aangeslagen na finale: 'Het was als een bokswedstrijd, slag na slag'

Lloris aangeslagen na finale: 'Het was als een bokswedstrijd, slag na slag'

18-12-2022 20:53

Hugo Lloris wist zondag de WK-titel met Frankrijk niet te prolongeren. De doelman erkent dat Les Bleus matig voor de dag kwamen in de eerste helft, maar is tegelijkertijd lovend over de teamspirit en het ongekende talent van Kylian Mbappé.

Na afloop van de verloren WK-finale verschijnt Lloris tegenover de Franse pers om zijn verhaal te doen. "Het is een pijnlijk verhaal, het eindigt in ieder geval op een pijnlijke manier", zegt de keeper. "Het is waar dat de eerste helft niet goed van onze kant was en Argentinië ons in de problemen bracht."

Op onnavolgbare wijze wist Frankrijk in het slot van het duel de wedstrijd volledig om te buigen door terug te komen tot 2-2 dankzij twee goals van Mbappé. "Halverwege de tweede helft hervonden we onze trots en was het het talent van Kylian dat ons terugbracht in de wedstrijd. Het was als een bokswedstrijd, slag voor slag."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!