Breaking news

Blind reageert op geruchten transfervrij Ajax-vertrek: 'Zo jammer maar typisch'

Blind reageert op geruchten transfervrij Ajax-vertrek: 'Zo jammer maar typisch'

15-12-2022 15:47 Laatste update: 15:56

Daley Blind heeft gereageerd op de geruchten dat een vertrek bij Ajax lijkt te naderen. Volgens de linksback worden de zaken 'verkeerd afgespiegeld'.

De Telegraaf bracht woensdagavond naar buiten dat Ajax bereid is om Blind transfervrij te laten vertrekken, ondanks dat de linksback van de Amsterdammers en het Nederlands elftal nog een contract tot medio 2023 heeft. Royal Antwerp FC zou de belangrijkste gegadigde zijn voor de handtekening van Blind. Eerder werd al gemeld dat Antwerp interesse zou hebben, maar technisch directeur Marc Overmars wil niet voor de spelverdeler betalen. De Telegraaf sluit niet uit dat Blind, met zijn staat van dienst, ook interesse wekt bij andere clubs nu hij transfervrij  zou zijn.

Blind maakt op Twitter kenbaar dat hij baalt dat deze berichten al binnen een dag bij de media liggen. Volgens de linksback van Ajax zou ook niet alles kloppen van wat er gebracht is. De verdediger diende voor het WK al een transferverzoek in bij de Amsterdammers, mede door zijn vertroebelde band met trainer Alfred Schreuder. Het duo zou het met elkaar aan de stok hebben gehad en onder Schreuder verloor Blind bovendien voor het eerst sinds zijn Ajax-terugkeer in 2018 zijn basisplaats. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!