Nieuws

Spitsenprobleem voor Chelsea: oud-Vitessenaar kampt met kruisbandblessure

Spitsenprobleem voor Chelsea: oud-Vitessenaar kampt met kruisbandblessure

13-12-2022 17:56

Chelsea-aanvaller Armando Broja is door een kruisbandblessure de rest van het seizoen uitgeschakeld. De voormalig Vitesse-speler werd afgelopen zondag per brancard van het veld gedragen tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Aston Villa.

Dat gebeurde al in de 19e minuut van de wedstrijd die in Abu Dhabi plaatsvond. De Albanees ging hard onderuit toen hij een bal probeerde te achtervolgen en in botsing kwam met een verdediger. Broja speelde dit seizoen achttien keer voor Chelsea, al was dat voornamelijk als invaller.

Het betekent kopzorgen voor manager Graham Potter, die nu alleen Pierre-Emerick Aubameyang als echte nummer negen tot zijn beschikking heeft. De Engelse media verwachten dan ook dat de Londenaren in januari de transfermarkt op zullen gaan, al kunnen Kai Havertz en Christian Pulisic ook in de punt spelen. De jonge Duitser Youssoufa Moukoko van Borussia Dortmund zou hoog op het verlanglijstje staan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!