Transfernieuws

'Salaris Ziyech obstakel in onderhandelingen rondom transfer naar Italië'

'Salaris Ziyech obstakel in onderhandelingen rondom transfer naar Italië'

09-12-2022 13:43
1

Volgens het doorgaans goed ingevoerde La Gazzetta dello Sport gaat AC Milan in de komende winterse transferperiode een nieuwe poging doen om Hakim Ziyech in te lijven. De Marokkaans international maakt indruk dit WK en dat is ook de Rossoneri niet ontgaan.

In de zomer gonsde de naam van Ziyech al nadrukkelijk rond in de Italiaanse hoofdstad, maar de roze sportkrant weet nu dat AC Milan daadwerkelijk werk gaat maken van de komst van The Wizard. De fijnbesnaarde linkspoot moet in januari op huurbasis van Stamford Bridge naar San Siro komen om vervolgens in de zomer de definitieve overstap te maken voor een bedrag van vijftien miljoen euro.

Er is echter één probleem: het salaris dat Ziyech in Londen opstrijkt - naar verluidt zes miljoen euro netto per jaar - is voor de Milanezen te gortig. Toch verwacht La Gazzetta dello Sport dat beide kampen eruit komen, aangezien Ziyech als 'hoofdrolspeler' beschouwd wordt binnen het project dat hoofdtrainer Stefano Piolo voor ogen heeft.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!