Nieuws

Dumfries bevestigt volledig fitte selectie Oranje: Gaat goed met hem

Dumfries bevestigt volledig fitte selectie Oranje: "Gaat goed met hem"

01-12-2022 16:07

Oranje leeft met een volledig fitte selectie toe naar de achtste finale van het WK tegen Amerika. Dat bevestigd Denzel Dumfries tijdens een mediamoment.

Het Nederlands elftal is om 15.00 uur Nederlandse tijd een training begonnen in Doha. De mannen van Louis van Gaal zijn compleet, nadat ook Stefan de Vrij en Jeremie Frimpong weer aansluiten. De Vrij had last van een blessure en trainde woensdag apart van de selectie, maar is dus hersteld. Dat bevestigde Dumfries. "Met Stefan gaat het uitstekend. Gisteren liep hij apart inderdaad. Voor zover ik weet gaat het goed met hem."

Frimpong had woensdag last van een enkelblessure na een duel met Wout Weghorst, maar de schade lijkt dus mee te vallen. Dumfries zag dat het al snel weer beter ging met zijn concurrent, nadat zijn enkel werd ingetapet. "Goed, ook goed. Hij is fit, dus we zijn allemaal fit", aldus de rechtsback van Internazionale.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!