Nieuws

Ajax met 27 spelers richting Spaanse zon voor zesdaags trainingskamp

Ajax met 27 spelers richting Spaanse zon voor zesdaags trainingskamp

28-11-2022 10:33 Laatste update: 10:34

Ajax heeft de selectie bekendgemaakt waarmee het afreist naar het Spaanse Marbella. Zonder de elf WK-gangers nemen de Amsterdammers 27 spelers mee naar het Zuid-Europese land.

Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft zal Ajax van maandag tot en met zaterdag in Spanje verblijven. Alfred Schreuder heeft besloten om het nodige jeugdige talent mee te nemen, meldt de regerend landskampioen via de officiële website.

Ondanks het feit dat de nodige internationals ontbreken wegens verplichtingen in Qatar, herbergt de selectie van de Ajax-trainer de nodige bekende namen. Onder meer Devyne Rensch, Brian Brobbey, Owen Wijndal en Calvin Bassey zijn erbij in Marbella.

Op 8 januari wordt de competitie hervat voor de hoofdstedelingen met een uitduel bij NEC. Drie dagen later staat een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch in het kader van de KNVB Beker op het programma.

De selectie:
Maarten Stekelenburg
Jay Gorter
Calvin Bassey
Owen Wijndal
Ahmetcan Kaplan
Devyne Rensch
Florian Grillitsch
Youri Regeer
Brian Brobbey
Lorenzo Lucca
Francisco Conceição
Youri Baas
Christian Rasmussen
Kristian Hlynsson
Amourricho van Axel Dongen
Kian Fitz-Jim
Jeppe Kjaer
Donny Warmerdam
Olivier Aertssen
Tristan Gooijer
Jaydon Banel
Tom de Graaff
Giovanni
Gabriel Misehouy
Silvano Vos
Jorrel Hato
Ar'jany Martha

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!