Nieuws

Memphis-vervanger gefileerd bij ESPN: 'Dat was zo'n teleurstellende prestatie'

Memphis-vervanger gefileerd bij ESPN: 'Dat was zo'n teleurstellende prestatie'

25 november - 08:50
0

De verwachting is dat Davy Klaassen op tien start bij Oranje en Memphis Depay nog op de bank. Bij WK Praat van ESPN zijn ze er nog niet over uit, maar één ding is zeker: Vincent Janssen zit op de bank tegen Ecuador.

"Denk je niet dat Depay speelt?", begint Kenneth Perez. Bij ESPN wordt vervolgens hardop afgevraagd of Janssen zal gaan spelen. Volgens Perez is het overduidelijk. "Ik weet wel zeker dat die niet speelt. Dat was echt zo’n teleurstellende prestatie."

Hoe bondscoach Louis van Gaal dan de invulling geeft aan de voorste drie in het 1-3-4-3-systeem is bij ESPN ook nog onduidelijk. "Gakpo speelt zeker, hij gaat hem niet op de bank zetten", begint Mark van Rijswijk. "Voor de duidelijkheid: Van Gaal zei dat Memphis drie kwartier ging spelen", voegt Jan-Joost van Gangelen daaraantoe. "Ik proefde eigenlijk een beetje dat hij ging starten."

"Als Depay speelt met Bergwijn, dan heb je Gakpo toch gewoon op tien", denkt Perez. Van Rijswijk is het daar niet mee eens. "Ik denk dus Klaassen op tien en dan Bergwijn en Gakpo voorin."

Daarmee lijkt Van Rijswijk het bij het juiste eind te hebben. Meerdere Nederlandse media verwachten dat Klaassen op tien zal starten bij Oranje en Memphis nog op de bank.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie