Transfernieuws

'Milan zoekt aanvaller en overweegt veertig miljoen neer te tellen voor Lang'

'Milan zoekt aanvaller en overweegt veertig miljoen neer te tellen voor Lang'

06-10-2021 14:12

Noa Lang staat in de belangstelling van AC Milan. Dat schrijft La Gazzetta dello Sport. De aanvaller van Club Brugge, die zich tijdens deze interlandperiode mag bewijzen aan bondscoach Louis van Gaal, heeft indruk gemaakt op de Rossoneri.

De roze sportkrant weet dat vertegenwoordigers van Milan al met het team rond Lang zouden hebben gesproken. Er moet wel een forse transfersom betaald worden om de aanvaller los te weken bij Club Brugge, aangezien hij tot medio 2025 vast ligt in het Jan Breydel Stadion. Een bedrag van veertig miljoen zou nodig zijn om Lang over te nemen.

Dit seizoen kwam de Rotterdammer al in dertien officiële wedstrijden in actie voor Club Brugge. Daarin scoorde hij vier keer en bereidde hij ook nog eens vier doelpunten van ploeggenoten voor. Met name in de Champions League-wedstrijden tegen Paris Saint-Germain (1-1) en RB Leipzig (1-2 zege) stond Lang zijn mannetje.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!