Nieuws

Taylor verrast nadat hij 'rolmodel' De Bruyne shirt vroeg: 'Had ik niet verwacht'

Taylor verrast nadat hij 'rolmodel' De Bruyne shirt vroeg: 'Had ik niet verwacht'

03-11-2022 09:22

In gesprek met ESPN geeft Kenneth Taylor aan in Kevin de Bruyne een rolmodel te zien. De Ajacied speelde recent met Oranje tegen de Belgische vedette en na het duel was het tijd om zijn shirt te vragen. Dat liep anders dan Taylor verwachtte.

Taylor krijgt van Kenneth Perez de vraag of hij rolmodellen heeft. "Ja, Kevin de Bruyne dus", aldus de middenvelder in het ESPN-programma Mirror Talk. Na het met 1-0 gewonnen duel tussen Oranje en België stapte Taylor op zijn idool af. "Ik heb shirtje geruild met hem. Het is een type speler dat ik mooi vind om naar te kijken. Ik ging natuurlijk naar hem toe om te ruilen, hij niet naar mij", lacht de spelverdeler.

"Het is wel mijn idool", gaat Taylor verder. "Ik keek vroeger altijd naar hem. Ik kijk nog steeds wel beelden van hem. Toen ik tegen hem speelde dacht ik gelijk: laat ik mijn shirtje met hem ruilen. Toen had ik dat gevraagd. Na de wedstrijd ging ik als eerste naar hem toe. Je geeft elkaar een hand en toen zei ik: mag ik je shirtje hebben? Toen zei hij: ja, ik geef hem binnen aan je. Ik wil die van jou ook. Ik had niet verwacht dat hij mijn shirtje ook wilde."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!