Nieuws

Trotse Taylor: 'Nederlands elftal is voor mij wel het hoogste wat je kunt halen'

Trotse Taylor: 'Nederlands elftal is voor mij wel het hoogste wat je kunt halen'

02-11-2022 19:44
2

Kenneth Taylor is trots op de stormachtige ontwikkeling die hij doormaakt bij Ajax. De twintigjarige middenvelder vindt het desondanks lastig om stil te staan wat hij allemaal al bereikt heeft.

Taylor is sinds dit seizoen een vaste basisspeler bij Ajax. "Ik ben daar natuurlijk wel echt trots op, dit was echt mijn droom", vertelt de twintigjarige middenvelder bij Mirror Talk. "Dat trotse gevoel kwam toen we vorig jaar kampioen waren geworden. Ik speelde toen op het laatst een beetje, waardoor ik het gevoel had dat ik er een aandeel in had. Ik hoop dit jaar weer een groot aandeel te hebben als we kampioen worden."

De Ajacied maakte anderhalve maand geleden zijn debuut voor Oranje onder bondscoach Louis van Gaal. Taylor beseft nog niet helemaal hoe snel het allemaal gaat. "Het is inderdaad iets om heel trots op te zijn, maar dat voel ik zelf niet. Het Nederlands elftal is voor mij wel het hoogste wat je kunt halen, de grootste eer. Toen ik acht of negen jaar was, keek ik altijd naar Oranje. Iedereen in mijn omgeving deed dat. Dat is wel bizar eigenlijk."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!