Kraay doet opvallende onthulling: 'Hij zei: ik ga Feyenoord kopen'

Kraay doet opvallende onthulling: 'Hij zei: ik ga Feyenoord kopen'

07-12-2021 10:32 Laatste update: 13:52
Eredivisie 0 Reacties

Hans Kraay jr. heeft in de maandaguitzending van Veronica Inside iets opmerkelijks onthuld. Vleesmagnaat Herman van Drie zou samen met twee vrienden het plan hebben om Feyenoord te kopen.

Kraay vertelt dat hij afgelopen weekend met zijn vrouw in een restaurant in het dorpje Noorden was, toen Van Drie hem tegen het lijf liep. "Komt er een man naar me toe, die zegt: geloof me nou, ik ga Feyenoord kopen." De vleesmagnaat staat hoog in de Quote 500 en zou samen met zijn twee broers over een vermogen van 700 miljoen euro beschikken. Hij verdiende zijn geld met de grootste kalverslachterij van Europa.

Van Drie was in 2019 al onderdeel van de raad van commissarissen bij Feyenoord, maar vertrok daar vanwege een verschil in inzicht. Kraay baalt dat hij zijn mond voorbij heeft gepraat. "Hij is het van plan met twee vrienden. Maar ik heb nu al spijt dat ik het gezegd heb."

René van der Gijp ziet enkel voordelen voor Feyenoord, wanneer Van Drie de Stadionclub daadwerkelijk koopt. Ik zou het positief vinden als zo'n man het zou doen. Zo'n boost heeft die club nodig." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie