Nieuws

Neergestoken Arsenal-huurling Marí reageert: 'Gaat naar omstandigheden goed'

Neergestoken Arsenal-huurling Marí reageert: 'Gaat naar omstandigheden goed'

28-10-2022 19:16
1

Pablo Marí is vrijdag succesvol geopereerd nadat hij donderdagavond in een Italiaanse supermarkt werd neergestoken. Hij raakte gewond in zijn rug. De Spaanse verdediger, die in het verleden onder meer uitkwam voor NAC Breda, wordt momenteel door Arsenal verhuurd aan AC Monza.

Dat meldt zijn club op haar website. "Vandaag heb ik geluk gehad", zegt de 29-jarige Marí. "Ik zag een persoon voor mij sterven. Ik liep met mijn vrouw en kind in de winkel toen ik plots een scherpe pijn in mijn zij voelde. Daarna stak die man een andere man in zijn nek."

Bij de steekpartij overleed één man, vijf anderen raakten gewond. Monza-voorzitter Adriano Galliani bezocht Marí in het ziekenhuis. "Hij is een geweldige gozer die al grapte dat hij maandag weer kwam trainen. Zijn ploeggenoten wilden ook komen, maar dat gaat natuurlijk niet. Ook clubeigenaar Silvio Berlusconi doet hem de groeten", aldus Galliani.

Marí reageerde vrijdagavond met een Instagram-foto. "Na het moeilijke moment dat we gisteren hebben meegemaakt, willen zowel mijn familie als ik communiceren dat het gelukkig allemaal goed gaat naar omstandigheden. We willen iedereen die berichten van steun heeft gestuurd bedanken. Daarnaast willen we onze condoleances en al onze sterkte betuigen aan de familie en vrienden van de overleden persoon, en wensen we oprecht dat alle gewonden zo snel mogelijk zullen herstellen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!