Nieuws

Jans begrijpt frustratie Twente-spelers: 'Maar Ramiz moet daar mee ophouden'

Jans begrijpt frustratie Twente-spelers: 'Maar Ramiz moet daar mee ophouden'

25-10-2022 10:46

FC Twente won het afgelopen weekend ternauwernood op bezoek bij SC Cambuur, maar de ploeg van Ron Jans was niet te spreken over het kunstgrasveld in Leeuwarden. Trainer Ron Jans begrijpt de frustratie van de ploeg, maar weet dat kunstgras er voorlopig bijhoort in de Eredivisie

Ricky van Wolfswinkel benutte in minuut 96 een strafschop, waardoor Twente de volle buit mee naar huis nam. Het kunstgras was voor de ploeg echter het onderwerp van gesprek. "In de kleedkamer ging het er ook over", zegt de trainer tegenover RTV Oost. Ramiz Zerrouki stond vooraan met de klachten. "Sommige vinden het echt vreselijk. Kunstgras, van duel naar duel, er zat weinig ritme in het spel. Maar ook qua balgevoel over de grond en hoe de bal stuitert, daar waren wel wat klachten over. Alleen Ramiz moet daarmee ophouden, want dit is niet de laatste wedstrijd die we spelen op kunstgras."

FC Twente kroop door de overwinning dichter bij de top vier in de Eredivisie. Het verschil met AZ, dat verloor, betreft slechts één punt. Koploper Ajax kent zes punten voorsprong op de Tukkers. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!