Nieuws

Mooi nieuws uit Eindhoven: Fofana weer terug bij de selectie van Jong PSV

Mooi nieuws uit Eindhoven: Fofana weer terug bij de selectie van Jong PSV

24-10-2022 13:15

Maandagavond komt Jong PSV in actie tegen Helmond Sport, maar die wedstrijd zal vooral in het teken staan van maar één speler. Fodé Fofana keert na maandenlange afwezigheid terug in de selectie van de Eindhovense beloften, meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

De pas twintigjarige Fofana kampt al ruim 250 dagen met een knieblessure, maar mag zich vanavond weer voor het eerst melden bij het elftal van Adil Ramzi. De Nederlandse spits zal naar alle waarschijnlijkheid niet in de basis starten, maar mag misschien wel een aantal minuten in actie gaan komen.

Fofana staat te boek als een groot talent bij PSV. De spits kwam in 2015 over uit de jeugd van FC Barcelona en doorliep daarna de jeugdopleiding van de Eindhovenaren. Sinds afgelopen winter werd hij overgeheveld naar Jong PSV. In 25 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie wist hij twaalf keer tot scoren te komen en drie assists te leveren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!