Nieuws

Real sluit Mbappé-deur voorlopig: 'We hebben een grote toekomst voor ons'

Real sluit Mbappé-deur voorlopig: 'We hebben een grote toekomst voor ons'

18-10-2022 09:37 Laatste update: 09:42

Ondanks dat Karim Benzema maandag werd verkozen tot beste voetballer van de wereld, was er ook wederom een plekje op de voorgrond voor Kylian Mbappé. De Fransman lijkt een transfer naar Real Madrid op zijn buik te kunnen schrijven.

Mbappé reageerde tijdens de Ballon d’Or op de speculaties die afgelopen week rondom zijn persoon heerste. "Ik begrijp het niet. Ik heb hier niets mee te maken", klonk het. "Ik was eigenlijk in schok. Maar alle geruchten zijn vals. Ik ben zeer gelukkig in Parijs."

Wie de situatie ook op de voet volgt, is Real Madrid voorzitter Florentino Pérez. Afgelopen zomer spande het erom of de Fransman voor De Koninklijke zou kiezen, maar hij besloot toch in Parijs te blijven. Dat Real een nieuwe poging gaat wagen, lijkt er voor nu niet meer in te zitten.

"Mbappé? Ik ben de geruchten over hem niet zat, maar ik lees de verhalen over hem niet meer", klonk het uit de mond van Pérez. "We hebben een uitzonderlijke toekomst voor ons. Vinícius Júnior en Rodrygo zijn echte sterren. Ik zie ze in de toekomst de Ballon d'Or winnen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!