Nieuws

AS weet het zeker: 'Mbappé staat voor overgang naar Real Madrid'

AS weet het zeker: 'Mbappé staat voor overgang naar Real Madrid'

03-12-2021 12:46

Kylian Mbappé is nog steeds het belangrijkste transferdoelwit van Real Madrid. Het Spaanse medium AS stelt zeker te zijn dat de Fransman spoedig een contract bij De Koninklijke zal tekenen.  

Carlo Ancelotti schijnt te 'dromen' van een voorhoede die bestaat uit Mbappé, Karim Benzema en Vinícius Júnior. Over precies vier weken staat het de sterspeler van Paris Saint-Germain vrij om een voorcontract te tekenen bij een andere club, aangezien zijn contract bij de Parijzenaars afloopt op 30 juni 2022.  

De Spaanse krant vergelijkt de komst van Mbappé met die van een slowcooker. 'Kylian is een nette jongen en daarom wilde hij afgelopen zomer vertrekken bij PSG, om geld in de kas achter te laten voor de club. Meer dan dit kon hij niet doen en nu vertrekt hij gratis en dat komt door hen (de beleidsbepalers, red.)', citeert het dagblad bronnen uit Frankrijk.  

De krant analyseert dat de Fransman allang had bijgetekend, als eigenaar Nasser Al-Khelaïfi hem had weten te overtuigen. Mbappé wil graag het gezicht worden van het nieuwe project dat vanaf 2022 de successen naar Bernabéu moet brengen. AS weet dat de spits de spil van de ploeg moet worden en dat de ambitie van Real Madrid én Mbappé is dat de hele wereld verliefd op hen wordt.  

Real-coach Ancelotti hield zich op de vlakte over de mogelijke komst, hij liet alleen weten dat "Mbappé een geweldige speler is". De jongeling was dit seizoen goed voor zestien doelpunten en zestien assists in 25 wedstrijden, voor zowel club als land.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!