Transfernieuws

Mundo Deportivo: Barça en Manchester City naderen akkoord van 50 à 55 miljoen

Mundo Deportivo: Barça en Manchester City naderen akkoord van 50 à 55 miljoen

02-12-2021 09:48

FC Barcelona is goed op weg om zijn tweede wintertransfer af te ronden, meent Mundo Deportivo. Manchester City-aanvaller Ferran Torres moet Dani Alves gezelschap gaan houden in Catalonië.

Torres heeft nog een meerjarig contract in Manchester, waar hij dit seizoen weinig aan spelen toekomt. In Spanje ging het verhaal rond dat The Citizens alsnog zeventig miljoen euro voor hem wilden incasseren, maar Mundo Deportivo meent dat men nu genoegen zou nemen met 50 à 55 miljoen euro. Dat bedrag is volgens Barça-directeur Ferran Reverter op te hoesten, ook al heeft de club een financieel rampjaar achter de rug.

Manchester City zal ook niet dwarsliggen, klinkt het. Torres wil graag naar Barcelona en zijn Catalaanse manager Pep Guardiola is bereid om hem te laten gaan. De 22-voudig Spaans international kwam mede door blessureleed al sinds 11 september niet meer in actie in Premier League-verband.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!