Nieuws

'Iedereen was woest in de kleedkamer bij Ajax, het vertrouwen is nu niet goed'

'Iedereen was woest in de kleedkamer bij Ajax, het vertrouwen is nu niet goed'

05-10-2022 13:55

De vernederende nederlaag van Ajax is hard binnengekomen bij de spelersgroep. Aanvoerder Dusan Tadic, die zelf een negatieve hoofdrol vertolkte met een rode kaart, zag na afloop veel woede bij zijn medespelers in de kleedkamer.

De grootste Europese nederlaag uit de clubgeschiedenis was dinsdag een feit voor Ajax, nota bene in eigen huis. Napoli was met 1-6 te sterk en liet de Amsterdammers alle hoeken van het veld zien. Tadic geeft na afloop toe dat de score nog hoger had kunnen uitvallen. "Het is nu moeilijk. Iedereen is woest in de kleedkamer. Dat is normaal, want dit kan niet gebeuren bij een club als Ajax. Het vertrouwen is nu ook niet goed", stelt de Serviër, opgetekend door het Algemeen Dagblad.

De Champions League-route van Ajax staat dit seizoen in schril contract met vorig jaar, toen de groepsfase met de volle buit van achttien punten werd afgesloten. Trainer Alfred Schreuder start woensdag direct met het terugkijken van de beelden en gaat aan de slag. "We zijn het er allemaal over eens dat het beter moet aan de bal. Maar we moeten ook beter verdedigen. En dat we het na de 4-1 laten lopen en niet meer als team op het veld staan, kan niet", besluit de oefenmeester. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!