Nieuws

Europa League-duel te vroeg voor De Jong: spits reist niet met PSV af naar Zürich

Europa League-duel te vroeg voor De Jong: spits reist niet met PSV af naar Zürich

05-10-2022 12:23 Laatste update: 12:29
0

PSV heeft woensdagochtend de 23-koppige selectie bekendgemaakt die op het vliegtuig naar Zwitserland stapt voor het Europa League-duel met FC Zürich. Luuk de Jong heeft nog teveel last van een blessure en blijft thuis, net als vier andere spelers. 

De Jong viel eind augustus uit tijdens het duel met Rangers FC en heeft nog steeds last van de spierblessure die hij destijds opliep. Op de clubsite geeft PSV aan dat De Jong niet meereist. Naast De Jong blijven ook Marco van Ginkel, Olivier Boscagli, Mauro Júnior en Noni Madueke thuis. De vier spelers kampen eveneens met blessures.  

PSV speelde dit seizoen tot dusver één wedstrijd in de Europa League en speelde daarin teleurstellend gelijk tegen FK Bodø/Glimt. Het uitduel met Arsenal werd wegens het overlijden van koningin Elizabeth II uitgesteld naar 20 oktober. Zürich speelde al tegen Arsenal en Bodø/Glimt en is nog altijd puntenloos. 

De selectie van PSV: Benítez, Hoever, Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Simons, Gakpo, Guti, Drommel, Til, El Ghazi, Branthwaite, Veerman, Waterman, Bakayoko, Saibari, Mwene, Max, Vertessen, Sávio, Oppegard, Ledezma

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie