Reactie

Olympique Lyon-voorzitter neemt Bosz opnieuw in bescherming: 'Hij blijft'

Olympique Lyon-voorzitter neemt Bosz opnieuw in bescherming: 'Hij blijft'

04-10-2022 11:36

Peter Bosz heeft met Olympique Lyon na het verlies tegen RC Lens zijn vierde nederlaag op rij geleden. Les Gones schoten niet een keer op doel in de laatste wedstrijd. Toch heeft Bosz nog krediet, laat voorzitter Jean-Michel Aulas weten bij RMC

"Ik ga helemaal geen revolutie beginnen. Ik ben geen miljardair zoals hij (Todd Boehly, red.) om iemand die de Champions League heeft gewonnen (Thomas Tuchel, red.) zomaar te ontslaan. Ik wil het beste voor de club. Bosz blijft", zegt hij stellig.

"We gaan niet alles weggooien, maar natuurlijk zijn we teleurgesteld. We hebben een goed team en het is zijn verantwoordelijkheid dat we vier keer op rij hebben verloren", vervolgt hij. 

Ondanks de publieke steun van Aulas, is er een geruchtenstroom over de toekomst van de Nederlander. Bosz moet voldoen aan een bepaald criteria dat hij voor het WK moet hebben behaald. Als hij daar niet in slaagt, lonkt een ontslag alsnog. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!