Nieuws

Kuyt blijft hoopvol na nieuwe nederlaag: 'Zie echt dingen die ik graag wil zien'

Kuyt blijft hoopvol na nieuwe nederlaag: 'Zie echt dingen die ik graag wil zien'

01-10-2022 09:25
1

ADO Den Haag verloor vrijdagavond voor de vijfde keer dit seizoen. In een teleurstellend optreden ging de ploeg van trainer Dirk Kuyt met 1-3 ten onder tegen Jong PSV. De oefenmeester zelf heeft nog alle vertrouwen in een ommekeer.

Een knappe overwinning op PEC Zwolle leek de burger moed te geven, maar niets bleek minder waar. Tegen Jong PSV gaf ADO weer niet thuis en stond het met rust al 0-3 achter. "Na PEC Zwolle-uit hoop je dat door te kunnen trekken. Ik zie echt dingen die ik graag wil zien: mooie aanvalsopbouw, een goede eerste kans. Als die erin gaan, wordt het makkelijker, maar wij hebben het al weken heel moeilijk en kunnen ons daarin nog niet belonen. Dan moet je gewoon keihard werken", zegt Kuyt tegen ESPN.

Na ongeregeldheden waren er lange tijd minder supporters in het stadion welkom, maar tegen Jong PSV mochten er van de gemeente weer extra bezoekers op de tribune zitten.  "Ik ben wel eens minder tevreden geweest over het publiek, maar ze stonden nu echt achter de ploeg. Ik snap dat zij niet tevreden zijn over de resultaten en af en toe mijn naam laten vallen, maar ze stonden achter de ploeg. Wij als staf moeten keihard aan de bak"

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!