Nieuws

Nieuw nummer uitgebracht door Ajax, Adje en Idaly voor 'Parels van Amsterdam'

Nieuw nummer uitgebracht door Ajax, Adje en Idaly voor 'Parels van Amsterdam'

30-09-2022 14:34

Ryan Gravenberch, Jurriën Timber en Devyne Rensch hebben een eigen nummer gekregen naar aanleiding van de serie 'Amsterdamse parels'. Ajax heeft de Amsterdamse rappers Idaly en Adje weten te strikken voor het nummer genaamd Destiny.

Eerder werd al bekend dat Ajax bezig was met een nummer voor het talentvolle trio. Daarin was te zien hoe Timber, Rensch en Gravenberch het nummer voor het eerst te horen kregen. Laatstgenoemde, inmiddels spelend voor Bayern München, was daarin te zien via Facetime. Het rapnummer zal als titelsong worden gebruikt voor de documentaire 'AJAX: Parels van Amsterdam.' In de Amazon Prime Video-documentaire, die 27 september in première ging, schitteren Gravenberch, Timber en Rensch. Het trio werd vorig seizoen gevolgd tijdens het kampioensjaar van de Amsterdammers.

Ajax heeft al vaker een rol gespeeld in rapnummers de laatste jaren. Tijdens de Champions League-successen van het seizoen 2018/2019 bracht Sevn Alias het nummer Herres uit, met David Neres en de rest van de selectie als hoofdthema in de tekst. Niet veel later verwelkomde Neres samen met de inmiddels voor Feyenoord spelende Danilo landgenoot Antony met een door Ajax geproduceerd nummer: Bem-Vindo Antony, Zangeres Sarita Lorena was ook te horen in dit nummer.

Gravenberch, Timber en Rensch zingen of rappen zelf niet in het nummer Destiny.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!