Nieuws

Vertrouwen bij Karlsson over rentree: 'Tegen Groningen kan ik weer minuten maken'

Vertrouwen bij Karlsson over rentree: 'Tegen Groningen kan ik weer minuten maken'

28-09-2022 18:38 Laatste update: 18:41

Jesper Karlsson traint weer volop mee met de selectie van AZ en zal spoedig zijn rentree maken in het shirt van de Alkmaarders. De aanvaller gaat op de clubsite in op zijn herstelperiode.

Karlsson raakte vijf maanden geleden geblesseerd waarna een lange revalidatie volgde. Nu de aanvaller weer op het veld staat voelt hij zich goed. "Het is fijn om terug te zijn en ook op het veld weer onderdeel van de groep te zijn. Dat was wel even geleden. Dus ik ben heel blij. Het is leuk om te zien dat de jongens het zo goed doen. Ik heb veel naar ze gekeken en dat was erg positief. Nu ik weer terug ben hoop ik het team weer te kunnen helpen."

De 24-jarige Zweed was bij vele wedstrijden op de tribune aanwezig om zo zijn ploeggenoten te steunen. De vleugelaanvaller is trots op de geboekte resultaten en spreekt over een goede start van het seizoen. "Ik heb ervan genoten. Wanneer ik terugkom wil ik in een team komen dat wedstrijden wint en in de top vecht. Dat is voor mij ook belangrijk. Dus ik ben blij dat het goed gaat met de ploeg." Op de vraag wanneer hij weer in actie zal komen was Karlsson kort maar krachtig. "Ik ben er klaar voor. Nog niet voor een hele wedstrijd, maar ik ben er klaar voor tegen Groningen weer minuten te kunnen maken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!