Reactie

Persconferentie: Van Gaal en Van Dijk blikken vooruit op België

Persconferentie: Van Gaal en Van Dijk blikken vooruit op België

24-09-2022 14:03 Laatste update: 14:18
0

Louis van Gaal en Virgil van Dijk hebben zaterdagmiddag een persconferentie gegeven. Daarin blikten de twee vooruit op het Nations League duel met België dat zondag plaatsvindt. 

"We zijn nog ongeslagen onder Louis van Gaal en dat willen we zo houden. We willen België verslaan om zo naar the Final Four te gaan", opende Van Dijk. "Ik denk niet dat de blessures die zijn opgelopen heel ernstig zijn richting het WK. Dat is het gevoel dat ik heb gekregen. Het geeft mogelijkheden voor anderen om zich te laten zien. Dat moet alleen maar motiveren denk ik. We hebben iedereen nodig", zei de verdediger over de blessures die Oranje overhield aan de wedstrijd tegen Polen. 

Van Gaal werd onder andere bevraagd over de keepers. "Of Andries Noppert gaat keepen? Dat ga je morgen zien. Ik heb hem het hele proces laten meemaken. Dat vind ik belangrijk. Ook werd de bondscoach over blessures van Memphis, Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners gevraagd. "Het is een forse streep door de rekening. Memphis heeft wedstrijden nodig. Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners spelen wel veel wedstrijden. Het probleem ligt bij Memphis, schat ik zo in", aldus de bondscoach. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie