Nieuws

Toornstra: 'Het is sowieso de intentie om terug te keren bij Feyenoord'

Toornstra: 'Het is sowieso de intentie om terug te keren bij Feyenoord'

22 september - 12:45
0

Jens Toornstra wil in de toekomst graag terugkeren bij Feyenoord. De 33-jarige middenvelder besloot afgelopen zomer de overstap naar FC Utrecht te maken, maar dat had naar eigen zeggen niets met de Stadionclub te maken.

Toornstra maakte de keuze om te vertrekken uit Rotterdam-Zuid, omdat hij niet tevreden was met het aantal speelminuten. "Ik had het op zich nog wel naar mijn zin bij Feyenoord", laat Toornstra optekenen door Hand in Hand. "Feit was alleen wel dat ik steeds minder speeltijd kreeg en daar had ik moeite mee. Ik ben 33 jaar, voel me nog prima en heb de behoefte om elke week als basisspeler naar een wedstrijd toe te leven."

"Feyenoord gaf aan dat ze graag wilde dat ik bleef en dat ik echt wel weer aan mijn speelminuten zou komen, maar ik wilde gewoon weer meer voetballen. Ik heb het heft in handen genomen en heb mijn gevoel gevolgd", vervolgt Toornstra, die in de toekomst graag terug zou willen keren bij zijn geliefde Feyenoord. "Het is sowieso de intentie van beide kanten dat ik na mijn profcarrière terugkeer bij Feyenoord. Ik zie mezelf niet als trainer, maar mogelijk wel in een andere functie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie