Nieuws

Cillessen klaar voor Oranje: 'Ik ga er niet heen om een weekje vakantie te houden'

Cillessen klaar voor Oranje: 'Ik ga er niet heen om een weekje vakantie te houden'

16-09-2022 23:07

Jasper Cillessen is klaar om zich te melden bij het Nederlands elftal. De doelman van NEC hield zijn ploeg knap op de been op bezoek bij FC Utrecht en dat resulteerde in een knap 0-0 gelijkspel.

Cillessen is net als Remko Pasveer, Andries Noppert en Mark Flekken opgeroepen voor Oranje en mag zich maandag melden in Zeist. "Ik ga er niet heen om een weekje vakantie te houden", begint Cillessen bij ESPN. "Het is aan de bondscoach, maar ik ga wel gas geven."

Justin Bijlow is opmerkelijk genoeg niet geselecteerd door Louis van Gaal, die met Noppert en Pasveer wel twee nieuwelingen oproept. "Ik ben vooral blij dat ik er zelf bij zit. De rest is aan de bondscoach. Hij heeft daar een bepaald idee bij. Ik kan helaas niet in zijn hoofd kijken", aldus Cillessen, die de vraag of hij de beste keeper van Nederland is, ontwijkt. "Ik zit lekker in mijn vel, dan mogen anderen zeggen hoe ze mij classificeren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!