Nieuws

The King of Manchester 10: 'Twaalf United-spelers lopen voedselvergiftiging op'

The King of Manchester 10: 'Twaalf United-spelers lopen voedselvergiftiging op'

19 september - 14:00 Laatste update: 19 september - 14:00
0

Manchester United won donderdagavond het uitduel met Sheriff Tiraspol met 0-2. Wegens logistieke problemen rondom de uitvaart van Queen Elizabeth II genoot de Engelse grootmacht van een vrij weekend. In de podcast The King of Manchester worden de laatste ontwikkelingen bij de ploeg van manager Erik ten Hag besproken.

De klus werd donderdag in Moldavië zonder problemen geklaard. Na het duel ontstonden er echter problemen. Twaalf United-medewerkers liepen een voedselvergiftiging op. The Mancunians hebben tot 2 oktober vrij, om vervolgens liefst negen (!) duels af te werken in oktober. Een vooruitblik op de topper tegen Manchester City, de marginale rollen van Donny van de Beek en Harry Maguire en nog veel meer wordt besproken in aflevering 10.

Op wekelijke basis produceert VoetbalNieuws deze podcast waarin alle ontwikkelingen rondom Ten Hag en Manchester United besproken worden. Hoe vindt de Engelse pers hoe Ten Hag het doet? Weet hij indruk te maken? Hoe doen de (voormalige Eredivisie-) aankopen het bij The Mancunians?

Niets blijft onbesproken. Onder leiding van talkshowhost Danny Vos schuiven redacteuren van VoetbalNieuws én genodigden aan. Aflevering 10 staat nu online en is te beluisteren via Spotify en YouTube.

Heb je tips, suggesties of andere opmerkingen? Laat het weten in de comments!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie