Nieuws

'Koophonger van Bayern nog niet gestild: Kane ingefluisterd om niet te verlengen'

'Koophonger van Bayern nog niet gestild: Kane ingefluisterd om niet te verlengen'

05-09-2022 18:32
1

Bayern München deed deze zomer goede zaken op de transfermarkt, maar de honger lijkt nog niet gestild. Volgens BILD zou de clubleiding van Der Rekordmeister Harry Kane hebben ingefluisterd dat hij zijn contract bij Tottenham Hotspur niet zou moeten verlengen.

De eerste geruchten over een mogelijke overgang van Kane naar Bayern, staken in de zomer al de kop op. Het Duitse medium meldde eerder al dat de Engelse spits wel oren zou hebben naar een overgang in Duitsland. De Bundesliga-kampioen zou binnen afzienbare tijd toe willen slaan.

Dat Bayern zich voor Kane gaat melden, zou wel eens sneller kunnen gebeuren dan verwacht. Het contract van de international van The Three Lions loopt in de zomer van 2024 af. Mocht hij zijn contract bij Tottenham niet verlengen, dan zullen de Londenaren voor die tijd moeten handelen als ze nog iets aan hem over willen houden.

Mocht Kane naar München verkassen, dan betekent dat dat er weer een speler uit de Premier League wordt gehaald. Eerder werd Sadio Mané al vastgelegd, die ook nog maar een contract voor een jaar had bij Liverpool.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!