Nieuws

Keane haalt uit naar 'slechte verliezer' Arteta: 'Het is elke keer hetzelfde'

Keane haalt uit naar 'slechte verliezer' Arteta: 'Het is elke keer hetzelfde'

05-09-2022 08:49

Roy Keane is niet onder de indruk van Mikel Arteta. De manager van Arsenal stelde na afloop van het verloren duel met Manchester United dat zijn ploeg had moeten winnen en de voormalig middenvelder van United heeft daar zo zijn bedenkingen over. 

Keane staat na afloop van het duel voor Sky Sports op het veld en stelt dat Arteta in de spiegel moet leren kijken. "Ik ben al die excuses echt zat. Serieus! Arteta werd na de wedstrijd geïnterviewd en is een slechte verliezer, net als wij allemaal. Hij moet United tenminste een beetje credit geven. Dat doet hij nooit, het ligt altijd aan iedereen behalve Arsenal zelf."

United was over de wedstrijd gezien wellicht niet de sterkste ploeg, maar The Red Devils boekten wel een 3-1 overwinning. "Het ligt altijd aan de scheidsrechter of aan geluk bij die man", stelt Keane over Arteta. "Luister, je hebt 3-1 verloren. Je speelde goed, maar neem je complimenten mee, dan houden wij hier de punten", besluit Keane. United lijkt een rampzalige start van de Premier League te boven zijn gekomen en boekte zondag de vierde overwinning op rij. De ploeg staat nu op de vijfde plek. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!