Transfernieuws

PSV houdt poot stijf: Sangaré blijft ondanks interesse van Chelsea in Eindhoven

PSV houdt poot stijf: Sangaré blijft ondanks interesse van Chelsea in Eindhoven

01-09-2022 06:50 Laatste update: 08:06

PSV laat Ibrahim Sangaré niet vertrekken, meldt Voetbal International. De Ivoriaanse controleur staat in de belangstelling van Chelsea, maar de Eindhovenaren hebben de interesse afgewimpeld.

PSV heeft besloten dat het de middenvelder hoe dan ook in Eindhoven wil houden. Woensdag kwam de interesse van Chelsea, die tot donderdag middernacht de tijd hebben om spelers aan te trekken. Naar verluidt hebben ze in Eindhoven nagedacht over een eventuele transfer, maar al vrij snel de keuze gemaakt dat Sangaré niet mag vertrekken naar de Premier League.

De Ivoriaanse controleur tekende eerder deze transferperiode al een nieuw contract in Eindhoven. De verbintenis van Sangaré werd tot de zomer 2027 verlengd. Mede door de contractverlenging is de onderhandelingspositie van PSV versterkt.

De kans dat Cody Gakpo vertrekt uit Eindhoven is nog altijd wel reëel. De linksbuiten van PSV staat nadrukkelijk in de belngstelling van Southampton en Leeds United. Na afloop van de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Volendam (7-1) verscheen hij voor de camera van ESPN. "Het is het moment van de waarheid", liet Gakpo weten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!