Breaking news

De Telegraaf: Ajax is in paniek en meldt zich opnieuw bij Chelsea en Ziyech

De Telegraaf: Ajax is in paniek en meldt zich opnieuw bij Chelsea en Ziyech

31-08-2022 13:08 Laatste update: 13:10

De chaos is momenteel compleet bij Ajax. Na het bereiken van een akkoord met Lucas Ocampos sloeg de twijfel toch toe bij de rvc van de Amsterdammers. Nu hebben ze zich opnieuw gemeld bij Chelsea voor Hakim Ziyech, meldt De Telegraaf.

De naam van de 29-jarige Ziyech circuleert al enige weken binnen de muren van de Johan Cruijff Arena, maar tot een transfer kwam het nog niet. Na meerdere gesprekken bleek dat er geen overeenkomst kon worden gevonden over de constructie. Volgens de ochtendkrant blijft de landskampioen bij hun standpunt en hoopt het dat Chelsea en de middenvelder hun houding veranderen.

Het alternatief blijft nog steeds Ocampos. Waar eerder een akkoord werd gesloten over een bedrag van twintig miljoen, heeft Sevilla nu een aanbod gedaan van vijftien miljoen euro. De Andalusiërs moeten verkopen, aangezien ze Anan Januzaj en Kesper Dolberg willen inschrijven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!