Transfernieuws

Tottenham tevreden over samenwerking: Romero voor 55 miljoen euro gekocht

Tottenham tevreden over samenwerking: Romero voor 55 miljoen euro gekocht

30-08-2022 09:19

Tottenham Hotspur heeft Cristian Romero definitief ingelijfd. De Argentijnse centrale verdediger die het afgelopen seizoen al op huurbasis in Londen speelde, maakt de overstap van Atalanta Bergamo.

Onder manager Antonio Conte is Romero een vaste waarde bij The Spurs. De elfvoudig international heeft een contract ondertekend tot medio 2027 bij de nummer vier van het voorbije Premier League-seizoen. De Londenaren betalen naar verluidt een bedrag van 48 miljoen euro voor de mandekker. Via diverse bonussen kan het bedrag nog oplopen tot ruim 55 miljoen euro.

Romero werd in het verleden al uitgeroepen tot beste verdediger van de Serie A en won met zijn land de Copa América in 2021 en La Finalissima toen La Albiceleste het tegen Europees kampioen opnam voor één wedstrijd. De lange stopper werkte tot dusver 32 wedstrijden af namens Tottenham Hotspur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!