Transfernieuws

Turkse media citeren Van der Sar: 'Hoop dat Trabzonspor Ünüvar goed doet'

Turkse media citeren Van der Sar: 'Hoop dat Trabzonspor Ünüvar goed doet'

26-08-2022 13:47 Laatste update: 14:09

Naci Ünüvar is hard op weg naar Trabzonspor. Turkse media melden dat Edwin van der Sar de overstap van de spelverdeler heeft bevestigd.

De Turkse media melden dat Ünüvar onderwerp van gesprek was tijdens de onderhandelingen tussen Ajax en Trabzonspor over Ahmetcan Kaplan. De Turkse topclub hoopt de technische spelverdeler te huren van de Amsterdammers. De Turkse Nederlander heeft bovendien een goede band met Stefano Denswil, die ook onder contract staat bij de Turkse kampioen. De verdediger zou Ünüvar over de streep hebben getrokken.

Van der Sar zou hebben bevestigd dat de overstap eraan zit te komen. "Naci is een speler met een geweldige techniek. Hij is een groot talent in de jeugdopleiding van Ajax. Ik hoop dat een periode in Turkije hem goed doet", citeert Fotomaç de algemeen directeur van de kampioen van de Eredivisie.

Ook dit seizoen leek Ünüvar het te moeten doen met een plek bij Jong Ajax. De middenvelder was afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie goed voor zestien goals en twaalf goals in 33 duels.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!