Nieuws

Ramalho dankt KNVB namens PSV: 'Dan kan dat component ook een rol spelen'

Ramalho dankt KNVB namens PSV: 'Dan kan dat component ook een rol spelen'

23-08-2022 14:41

André Ramalho is dankbaar dat de KNVB heeft meegedacht richting het tweeluik met Rangers FC. De bond verplaatste het duel tussen FC Volendam en de Eindhovenaren, zodat PSV in alle rust kan toeleven naar de return in de play-offs voor de Champions League.

PSV en Rangers speelde in Schotland met 2-2 gelijk. De Eindhovenaren moeten het in eigen huis gaan afmaken. "Natuurlijk is dat zo, maar het is gezonde spanning", aldus Ramalho tijdens de persconferentie, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "We weten wat ons te doen staat, want er staat ongelooflijk veel op het spel."

De Braziliaanse verdediger stond het heenduel met de Schotten in de basis. Ook in het Philips Stadion wordt Ramalho bij de eerste elf verwacht. "Ik ben in ieder geval fit en de afgelopen wedstrijden hebben we dat goed opgebouwd. Een aantal keren heb ik een invalbeurt gehad en vorige week stond ik dan in de basis."

Ramalho is blij dat de KNVB heeft meegedacht richting het allesbeslissende duel in Eindhoven. "We moeten de voetbalbond dankbaar zijn dat ze ons de ruimte gegeven om langer te herstellen. Het is echt goed dat ze dat gedaan hebben", aldus de stopper. "Je weet nooit wat je in een wedstrijd als die van morgen te wachten staat. Misschien gaat het wel over meer dan negentig minuten. Dan kan de fysieke component ook een rol spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!