Nieuws

'Feyenoord en Toornstra nemen afscheid en vertrekt transfervrij naar Utrecht'

'Feyenoord en Toornstra nemen afscheid en vertrekt transfervrij naar Utrecht'

23-08-2022 10:38 Laatste update: 11:40

Jens Toornstra vertrekt bij Feyenoord, meldt het Algemeen Dagblad. De 33-jarige middenvelder keert terug bij FC Utrecht en nam vanmorgen afscheid van de mensen binnen de club.

Dinsdagmorgen werd bekend dat Utrecht zich bij Feyenoord had gemeld en dat eigenaar Frans van Seumeren hem het liefst zondag tegen Ajax al wil zien spelen. De kans dat dat nu daadwerkelijk gebeurt lijkt nu dan ook erg groot.

Acht jaar lang heeft Toornstra het Feyenoord-shirt gedragen, maar nu verlaat hij de club voor de club waar hij voor zijn periode in Rotterdam al speelde. Trainer Arne Slot zag geen noodzaak om de man met drie longen te laten gaan, maar liet al doorschemeren dat er meer concurrentie zou zijn dan vorig seizoen.

Toornstra wordt in de Galgenwaard gezien als één van de steunpilaren van de toekomst, hij moet de jeugd op sleeptouw gaan nemen. Bij Feyenoord komt er op zeer korte termijn een nieuwe middenvelder binnenlopen. Ezequiel Bullaude zit in het vliegtuig naar Rotterdam en zal op korte termijn medisch gekeurd gaan worden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!