Nieuws

Vlap kijkt uit naar return tegen Fiorentina: 'Zij gaan gewoon naar de zelfde wc'

Vlap kijkt uit naar return tegen Fiorentina: 'Zij gaan gewoon naar de zelfde wc'

21-08-2022 11:31 Laatste update: 11:36

Michel Vlap baalt van de eerste helft die zijn ploeg FC Twente op de mat legde in de wedstrijd tegen Fiorentina. De aanvallende middenvelder heeft er wel nog alle vertrouwen in dat de 2-1 verliespartij in Italië rechtgezet kan worden.

"Hoe we die eerste helft speelden, dan kan je beter thuisblijven", reageerde Vlap zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "Je voelde je als een groepje schoolkinderen. We speelden alleen maar lange ballen, maar achterin stonden drie van die grote lichtmasten, die wonnen ieder duel. We deden allemaal dingen waar we de spelers helemaal niet voor hebben", aldus Vlap, die zag dat het in de tweede helft een stuk beter ging. "We zijn toen vol druk gaat zetten en hebben iedere bal aangevallen. Hun intensiteit zakte weg, maar wij gaven meer gas. Ik wil het donderdagavond wel zien, als de Grolsch Veste achter ons staat. Dat gaat een mooi potje worden."

"Het is een hele grote wedstrijd donderdag. Maar we hebben nu ook gezien dat zij gewoon naar dezelfde wc gaan. Het is gewoon een potje voetbal. Er liggen genoeg kansen", besluit Vlap.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!