Nieuws

'Aanwinsten nummer dertien en veertien dichtbij voor actief Feyenoord'

'Aanwinsten nummer dertien en veertien dichtbij voor actief Feyenoord'

19-08-2022 08:21 Laatste update: 08:59
2

Feyenoord maakt vorderingen aangaande de transfer van David Hancko, meldt De Telegraaf. De Slowaakse verdediger moet de opvolger worden voor de vertrokken Marcos Senesi. Daarnaast wordt middenvelder Ezequiel Bullaude binnenkort in Rotterdam verwacht.

Feyenoord en Sparta Praag onderhandelen nog over de transfersom van de Slowaak. De Tsjechen mikten op een transfersom van tien miljoen euro, maar dit weigerden de Rotterdammers te betalen.  De partijen zouden nu nader tot elkaar zijn gekomen waardoor een transfer in de lucht hangt. Hancko is persoonlijk wel al rond met Feyenoord waardoor de transfer spoedig afgerond kan worden, meldt 1908. De Stadionclub hoopt komende week in het duel tegen FC Emmen al te kunnen beschikken over de verdediger.

Ook de transfer van Bullaude is nagenoeg rond. Naar verluidt betalen de Rotterdammers zeven miljoen euro voor de 21-jarige middenvelder aan Deportivo Godoy Cruz. De Argentijnse club heeft financiële problemen, waardoor ze graag mee willen werken aan een transfer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!