Nieuws

'Nottingham Forrest legt 53 miljoen euro neer voor zestiende aanwinst deze zomer'

'Nottingham Forrest legt 53 miljoen euro neer voor zestiende aanwinst deze zomer'

18-08-2022 17:43

Nottingham Forrest dendert maar door op de transfermarkt. Nadat de club al bijna 120 miljoen euro uitgaf aan nieuwe spelers, komt er nog een aanwinst bij. Morgan Gibbs-White komt voor omgerekend maximaal 53 miljoen euro over van Wolverhampton Wanderers, meldt The Telegraph.

Gibbs-White wordt de zestiende zomeraanwinst van het kooplustige Nottingham deze zomer. De Engelsman speelt veelal als centrale of aanvallende middenvelder. Donderdag wacht eerst nog de medische keuring waarna hij gepresenteerd zal worden bij de promovendus. Gibbs-White speelde eerder al onder Nottingham-trainer Steve Cooper toen hij trainer was van Engeland Onder-17 en een periode op huurbasis bij Swansea City.

De 22-jarige middenvelder zal het clubrecord verbreken als duurste aanwinst voor Nottingham. De totale uitgaven van Forrest zullen de 160 miljoen euro passeren waardoor ze op nummer één komen van clubs met de hoogste uitgaves deze zomer. Enkel Chelsea en Barcelona komen in de buurt van het uitgavenpatroon.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!