Nieuws

'Arias wil om meerdere redenen terug naar PSV, Eindhovenaren happen nog niet toe'

'Arias wil om meerdere redenen terug naar PSV, Eindhovenaren happen nog niet toe'

16-08-2022 12:34
1

Santiago Arias staat te trappelen om terug te keren bij PSV, maar de Eindhovenaren happen nog niet toe. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Arias zou om meerdere redenen open staan voor een terugkeer naar PSV. Een van die redenen is dat de rechtsback wil terugkeren bij het Colombiaanse elftal. Dat heeft niets te maken met het aankomende WK, want Colombia is niet gekwalificeerd. Arias is sinds zijn contractontbinding bij Atlético Madrid transfervrij en kan binnen een aantal weken wedstrijdfit zijn, meldt het ED.

PSV hapt voorlopig nog niet toe. 'Een comeback ligt niet heel erg voor de hand, omdat PSV al behoorlijk wat verdedigers aan boord heeft', klinkt het. De rechtsbackpositie is dan ook al rijkelijk gevuld, met Philipp Mwene, Ki-Jana Hoever en Jordan Teze die daar kan spelen', schreeft het ED eerder al.

Arias speelde voor zijn vertrek naar Atlético voor PSV. De rechtsback kwam tot 171 wedstrijden voor de Eindhovenaren, waarin hij tien keer scoorde en 21 assists gaf.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!