Transfernieuws

'Versterking nummer elf op weg naar Feyenoord, maandag medische keuring'

'Versterking nummer elf op weg naar Feyenoord, maandag medische keuring'

15-08-2022 10:59

Feyenoord is dicht bij het aantrekken van Timon Wellenreuther. De oud-Willem II’er zal maandag de medische keuring ondergaan in Rotterdam.

Het doorgaans betrouwbare Kicker meldt dat als Wellenreuther door de medische keuring heen is, de 26-jarige Duitse doelman voor één jaar naar Feyenoord komt. De sluitpost wordt gehuurd van Anderlecht.

Feyenoord was naarstig op zoek naar een waardige stand-in voor Justin Bijlow. De eerste doelman van de Rotterdammers wordt vaak geteisterd door blessureleed. Vorig jaar viel reservedoelman Ofir Marciano meermaals door de mand. Wat de komst van Wellenreuther doet met de toekomst van de 32-jarige Israëliër, is onbekend.

Vorig seizoen kwam Wellenreuther nog op huurbasis uit voor Willem II. De doelman keepte 26 duels voor de Tilburgers, maar kon niet voorkomen dat ze afdaalden naar de Keuken Kampioen Divisie.

Wellenreuther wordt de elfde versterking voor de Rotterdammers. Eerder kwamen Marcos López, Jacob Rasmussen, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni, Danilo Pereira, Mats Wieffer, Sebastian Szymanski, Santiago Giménez, Javairo Dilrosun en Quinten Timber al naar De Kuip. Ook Igor Paixão wordt naar verwachting binnenkort gepresenteerd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!