Transfernieuws

'Arnautovic komt niet na kritiek fans: United bereidde verhoogd bod voor'

'Arnautovic komt niet na kritiek fans: United bereidde verhoogd bod voor'

10-08-2022 07:39

De transfer van Marko Arnautovic naar Manchester United is definitief van de baan, meldt Fabrizio Romano in navolging van diverse Engelse media. The Mancunians gaan geen nieuw bod brengen.

Het is inmiddels een publiek geheim dat Erik ten Hag nog graag een aanvaller toevoegt aan zijn selectie. In die zoektocht naar een nieuwe spits kwam United uit bij de 33-jarige Arnautovic die bij Bologna voetbalt. Een eerste bod van acht miljoen euro werd van de tafel geveegd door de Serie A-club, waarna de achterban van de Engelse grootmacht zich begon te roeren.

Zij zagen de komst van de international van Oostenrijk niet zitten, waardoor de beleidsbepalers van United zich genoodzaakt voelden de strijd om de handtekening van Arnautovic te staken. Volgens de Italiaanse transferspecialist waren The Red Devils van plan een verbeterd bod van rond de dertien miljoen euro neer te leggen, maar besloten ervan af te zien na de onvrede onder de fans. 'Er is geen mogelijkheid voor discussie, het is honderd procent over', is Romano duidelijk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!