Transfernieuws

'Dortmund heeft tijdelijke vervanger Haller op het oog en onderhandelt met Köln'

'Dortmund heeft tijdelijke vervanger Haller op het oog en onderhandelt met Köln'

07-08-2022 10:51 Laatste update: 10:52

Borussia Dortmund heeft de tijdelijke vervanger van Sébastien Haller bijna binnen in de vorm van Anthony Modeste. De spits moet overkomen van FC Köln en een éénjarig contract tekenen bij Die Schwarzgelben

Dat weet Sport1 te melden. De twee clubs zijn er nog niet helemaal uit, maar de verwachting is dat de overstap binnenkort bekend wordt gemaakt. Modeste kan een flinke salarisverhoging verwachten in Dortmund en de Duitse club is bereid rond de vijf miljoen euro neer te leggen voor de ervaren aanvaller. 

De 34-jarige Fransman moet de stand-in van Haller worden, die herstelt van een operatie. De Ivoriaanse spits voelde zich vlak na zijn transfer naar Dortmund niet lekker en er werd een tumor in zijn teelbal ontdekt. Gezien de tumor kwaadaardig is, moet de oud-speler van Ajax chemotherapie ondergaan en ligt de spits meerdere maanden uit de roulatie. 

Afgelopen zaterdag stond Youssoufa Moukokko nog in de basis als spits. Het zeventienjarige talent werd op de flanken geassisteerd door Donyell Malen en Karim Adeyemi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!