Becker is de man bij Union, Flekken opent seizoen met een cleansheet

06-08-2022 17:45

Naast de Eredivisie en de Premier League is ook het Bundesliga-seizoen weer van start gegaan. Daarin heeft Sheraldo Becker meteen een goede start gemaakt. De Nederlander had een groot aandeel in de overwinning van Union Berlin tegen Hertha BSC. Marc Flekken deed ook goede zaken door de nul te houden bij de overwinning van SC Freiburg.

Union Berlin-Hertha BSC 3-1

Union speelde de Berlijnse derby tegen Hertha. Bij eerstgenoemde club was Becker de man. Met een doelpunt en assist kan hij niet meer stuk bij het Union-publiek. Het derde doelpunt kwam op naam van Robin Knoche. Bij Hertha speelt Deyovaisio Zeefuik, die geen minuten kreeg van zijn trainer. In de slotfase maakte zijn club nog wel de eretreffer.

Augsburg-SC Freiburg 0-4

Naast Becker had ook Flekken een middag die hij wel vaker wil beleven. De doelman zag zijn club met 0-4 winnen bij Augsburg. Alle doelpunten kwamen na rust pas tot stand. Al in de 46e en 47e minuut liep Freiburg uit naar een comfortabele voorsprong. Na een uur werd de score zelfs nog meer uitgebreid door een doelpunt van Matthias Ginter. Het slotakkoord kwam op naam van Ritsu Doan. De oud-PSV’er maakte gelijk een doelpunt bij zijn debuut.