Nieuws

Yilmaz staat mogelijk toch op vooravond van debuut: 'Hij kan zeker invallen'

Yilmaz staat mogelijk toch op vooravond van debuut: 'Hij kan zeker invallen'

5 augustus - 17:15 Laatste update: 18:08
0

Burak Yilmaz kan waarschijnlijk toch zijn debuut maken voor Fortuna Sittard tegen Ajax. Hoewel de Turkse aanwinst niet fit genoeg is om te starten, zit hij wel bij de wedstrijdselectie van Fortuna waardoor een invalbeurt tot de mogelijkheden behoort.

"Hij kan zeker invallen, want anders had ik hem ook niet in de selectie opgenomen," laat trainer Sjors Ultee zich optekenen tegenover Voetbal International. Eerder deze week was Yilmaz minder positief over zijn mogelijke debuut tegen Ajax. "Ik ben er nog niet klaar voor als ik eerlijk ben," vertelde de 77-voudig international toen nog.

Na het vertrek van Zian Flemming is Fortuna nog op zoek naar een vervanger. Michel Vlap leek de beoogde opvolger maar na het afketsen van deze transfer werd doorgeschakeld naar de Amerikaan Cole Bassett. Ultee zou de Feyenoord-speler graag verwelkomen in zijn selectie. "We hebben al langere tijd heel veel interesse in Cole Bassett, maar zijn komst is gecompliceerd. Ik zou er heel blij van worden als we hem eindelijk binnen hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie