Nieuws

Ten Hag dolt met de Engelse pers: 'Willen wij Frenkie de Jong? Ik had geen idee'

Ten Hag dolt met de Engelse pers: 'Willen wij Frenkie de Jong? Ik had geen idee'

5 augustus - 15:12
0

Erik ten Hag was vrijdag goedgemutst op het persmoment voor het Premier League-duel met Brighton & Hove Albion FC op zondag. De Haaksbergenaar nam de pers even op de hak na de zoveelste vraag over Frenkie de Jong

Ten Hag nam kort de tijd om vragen van de pers te beantwoorden voor het duel van zondag. Onder meer De Jong kwam aan bod. "Wij willen Frenkie de Jong? Ik had geen idee!", reageert Ten Hag lachend. "Het gaat om de juiste spelers, maar ik geef geen antwoord. Als er nieuws is, zullen jullie het horen." De Jong staat nadrukkelijk in de belangstelling bij United, maar ook Chelsea FC houdt de situatie van de spelverdeler nauwlettend in de gaten. 

Cristiano Ronaldo blijft een groot vraagteken voor United. De Portugees sloot onlangs weer aan bij de trainingen na een lange afwezigheid wegens 'privé-redenen' en kan zondag starten tegen Brighton. De vedette zou weg willen bij United wegens het gebrek aan Champions League-voetbal. "Ik ben erg blij met Cristiano", stelt Ten Hag. "We hebben een topspits. Hij is hier met ons en doet mee met het team."

Ten Hag treft The Seagulls op zondag en het laatste duel tussen de twee clubs liep niet goed af voor United. Brighton won in de voorlaatste speelronde van het afgelopen seizoen maar liefst met 4-0 van The Red Devils. Dat kwam onder meer door een treffer van Marc Cucurella, die sinds vrijdag officieel speler is geworden van Chelsea. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie